Logo groeiendbest.nl
Liza Terentjeva uit Letland is pianiste, componiste en concertmeester.
Liza Terentjeva uit Letland is pianiste, componiste en concertmeester. (Foto: )

Lunchconcert in Quatre Bras

Op 21 oktober organiseren Olga van der Pennen en de evenementencommissie van de PVGE een lunchconcert in de zaal van Quatre Bras in Best. Dit concert wordt gehouden in het kader van de 75-jarige bevrijding van Best en Muzikaal Oktober in Best. Het programma wordt muzikaal verzorgd door Olga van der Pennen en opgeluisterd door de cellist Dmitry Drobko en pianiste Liza Terentjeva.

Dmitry Drobko is in 1992 geboren in Riga, Letland. Hij kreeg zijn eerst muzieklessen van zijn moeder. Op 6-jarige leeftijd begon hij met een studie cello op professionele basis en op zijn 14e haalde hij zijn eerste muziekdiploma. Liza Terentjeva is geboren in 1994 in Riga, Letland. In 2019 is zij cum laude afgestudeerd aan het Tshaikovsky Staatsconservatorium in Moskou. Zij is pianiste, componiste en concertmeester. Liza treedt op als soliste met verschillende ensembles in Letland en Rusland.

De kaartverkoop is via Cultuurspoor. De prijs van een kaartje bedraagt € 16,00 en hiervoor krijgt u een kop koffie of thee met bonbon en een lunch bestaande uit een kopje soep, een broodje kroket en een broodje ham of kaas. Koop zo snel mogelijk de kaartjes, want er is maar een beperkte capaciteit.

Meer berichten