Logo groeiendbest.nl
Foto:

Lunchconcert De Vlinder in 't Tejaterke

Team De Vlinder organiseert op zondag 20 oktober voor het vierde jaar op rij een lunchconcert in 't Tejaterke. Symfonie Orkest Best verzorgt de muzikale aankleding. Zij spelen van 11.30 tot 13.00 uur een gevarieerd programma met acht nummers. Van pop tot licht klassiek. Direct na het concert wordt een heerlijke lunch verzorgd. Het belooft wederom een muzikaal én culinair geslaagde happening te worden voor jong en oud!

Symfonie Orkest Best verbindt amateurmusici uit de regio en verzorgt laagdrempelige concerten in Best en omgeving. Jong en oud zijn in dit orkest verenigd. De samenstelling van het muziekgezelschap bestaat uit strijkers, houtblazers, koperblazers en slagwerkers. Onder professionele leiding van dirigent Mari van Gils laten de circa 30 gedreven orkestleden het beste van zich horen. Zangeres Femke Groenlandt verzorgt de verhaallijn van Rupsje Nooitgenoeg. De combinatie van muziek, verhaal en zang zal het verhaal tot leven brengen. 't Tejaterke stelt haar ruimte beschikbaar om het concert mogelijk te maken. De aanwezige videomogelijkheden worden benut om beeld bij de muziek te verzorgen. De zaal is open vanaf 11.00 uur.

Afsluitingsevenement 
Met de hulp van de vele vrijwilligers van Team De Vlinder en Symfonie Orkest Best zal aansluitend aan het concert een lunch plaatsvinden in de horecaruimte van 't Tejaterke. Onbeperkt lunchen en ook de koffie, thee, melk en jus d'orange zijn inclusief. Het lunchconcert is het afsluitingsevenement van Team de Vlinder voor dit jaar. Na de beklimming van de Mont Ventoux, en alle eerdere activiteiten, komt het team van 2019 deze dag nog één keer samen om van het lunchconcert te genieten en de sponsorinkomsten een laatste boost te geven. De entreeprijs van 17,50 euro per persoon is inclusief concert en lunch. Kaarten zijn te bestellen via www.bestindebenen.nl.

Meer berichten