Logo groeiendbest.nl
Foto:

Teleurstellend weekend voor Dames 1 en Heren 1 van MHC Best

Afgelopen zondag stond de eerste uitwedstrijd op het programma voor zowel Dames 1 als Heren 1 van MHC Best. De dames moesten in Oss spelen, de heren in Schijndel.

Pittige pot Dames 1
Oss begon vrij sterk wat resulteerde in een 3-0 ruststand. Na twee doelpunten van MHC Best en helaas nog een paar doelpunten van Oss, stond er na 70 minuten 6-2 op het bord voor Oss.

Wederom verlies voor heren
De heren begonnen niet sterk aan de wedstrijd wat zorgde voor een rommelige openingsfase. Hopbel kreeg de meeste kansen wat gelukkig slechts resulteerde in een 1-0 ruststand. Na rust schakelde Best een tandje bij en kwamen goed in het spel. Dit resulteerde
in de terechte gelijkmaker. Daarna probeerden Best door te drukken om nog voor de overwinning te gaan. Dat zorgde voor veel druk op het doel van Hopbel. Het waren echter de mannen uit Schijndel die weer scoorden en de 2-1 op het scorebord zette. Hierna ging
het bergafwaarts, zelfs zo hard dat de eindstand 7-2 was.

Dubbel duel tegen Geel-Zwart
Komende zondag spelen zowel de dames als de heren weer thuis. De dames om 12.45u thuis tegen Dames 1 van Geel-Zwart en de heren om 14.45 tegen de Heren 1 van Geel-Zwart.

Meer berichten