Logo groeiendbest.nl
Plus Ton Henst en Erwin Kenter dragen een steentje bij aan een beter milieu. Foto: Marijke Vermeulen
Plus Ton Henst en Erwin Kenter dragen een steentje bij aan een beter milieu. Foto: Marijke Vermeulen (Foto: Marijke Vermeulen)

PLUS Ton Henst en Erwin Kenter zorgen voor duurzame bidons voor MHC Best

Ondernemers Ton Henst en Erwin Kenter van de gelijknamige PLUS supermarkten in Best hebben afgelopen zaterdag maar liefst 941 bidons uitgereikt aan hockeyvereniging MHC Best. Dit als gevolg van een succesvolle spaaractie waarbij de 57 teams konden sparen voor gepersonaliseerde bidons. Daarnaast heeft de supermarkt een bedrag gesponsord om buiten een speciale water krattap aan te leggen.

Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvingen leden van de Bestse hockeyvereniging een gratis zegeltje. Bij 25 zegeltjes was de spaarkaart vol. Per team moesten er 15 spaarkaarten gespaard worden om in aanmerking te komen voor een teamkrat met 12 bidons. In totaal zijn er 1504 spaarkaarten vol gespaard. Ondernemers Ton Henst en Erwin Kenter: "De spaaractie was een groot succes. Elk lid van MHC heeft nu zijn/haar eigen bidon en alle teams hebben een krat om ze in te vervoeren!"

Naast een leuke lokale spaaractie, wilde de Brabantse ondernemers graag hun steentje bijdrage aan een beter milieu; een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. "We hebben een bedrag gesponsord waarmee buiten een water krattap aangelegd kan worden. Hiermee kan in één keer een krat bidons van 12 stuks met water worden gevuld. Voor de leden is er dus geen reden meer eigen plastic flesjes voor eenmalig gebruik mee naar de training te nemen!", aldus de ondernemers.

Meer berichten