Logo groeiendbest.nl
Foto:

Topseizoen voor Van den Nieuwenhof

Suus van den Nieuwenhof heeft het afgelopen seizoen met haar pony Mastro's Newman top gereden. Zij wist zich overtuigend te selecteren voor de Brabantse kampioenschappen en wel in een van de hoogste klasses binnen de ponydressuur, namelijk in de klasse D/E-Z1. Suus wist vervolgens ook nog een startplek voor de Nederlandse kampioenschappen te bemachtigen.

Tijdens de Brabantse kampioenschappen afgelopen juli werd Suus in de einduitslag uiteindelijk knap tweede. Dit betekende dat Suus ook op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo mocht starten en dat zij dus tot de beste 20 combinaties van heel Nederland behoorde en behoort op dit niveau.

De Nederlandse kampioenschappen zijn recentelijk verreden. Mastro's Newman liet zich geweldig zien op het losrijterrein. Tijdens de proef waren er helaas wat foutjes te zien en op een nationaal kampioenschap is dat helaas niet geoorloofd. Suus wist dan ook dat zij op dat moment niets meer kon betekenen in het eindklassement, maar ze mag hoe dan ook dik tevreden zijn met de mooie resultaten die ze heeft weten te behalen dit seizoen. Mastro's Newman mocht hoe dan ook gewoon weer mee naar huis om lekker verder te trainen en wie weet zien we Suus binnenkort alweer starten in de hoogste klasse, de klasse D/E-Z2. Het kan niet anders dan dat we nog veel van deze combinatie gaan horen in de toekomst.

Meer berichten