Logo groeiendbest.nl
Foto: Marijke Vermeulen
Foto: Marijke Vermeulen (Foto: Marijke Vermeulen)

Vorstenbosch Women Winkelier van het Jaar 2019

Vorstenbosch Women in winkelcentrum Boterhoek heeft de aansprekende titel 'Winkelier van het Jaar 2019' gewonnen. Bijzonder is dat de damesmodezaak binnen de Bestse modewinkels door de consument als winnaar is aangewezen. Via de website konden stemmen worden uitgebracht. "Wij van Vorstenbosch Women zijn supertrots dat we winkelier van het jaar zijn geworden in Best", laat eigenaar Johan Vorstenbosch weten. "Het is een mooi visitekaartje."

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is er voor de lokale winkeliers. Een bewuste keuze, aldus Ronald Griffioen, managing director van Reclamefolder.nl, die de verkiezing organiseerde: "Het zijn de lokale winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. En juist deze ondernemers, die het hardst moeten werken om zich in het onrustige retail landschap staande te houden, krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Dit bracht ons op het idee om deze verkiezing speciaal voor hen in het leven te roepen. Voor ons is dit de eerste stap van een beweging, die we samen met winkeliers in gang willen zetten om zo gezamenlijk consumenten bewuster te maken van het winkelaanbod in hun eigen gemeente."
Op het moment van ons bezoek aan de winkel merkt klant Mieke van de Ven, spontaan op: "Ik vind het terecht dat Vorstenbosch Women deze titel wint. Ze geven goede service en het personeel is klantvriendelijk. En ze kennen de klanten persoonlijk."

Aankoopbedrag terugwinnen
Vorstenbosch Women wil klanten mee laten profiteren van het behalen van de titel Winkelier van het Jaar 2019. "Tijdens de openingsweken van de najaarscollectie maken klanten kans op het terugwinnen van hun aankoopbedrag in de vorm van een cadeaubon", zegt Johan Vorstenbosch. "De actie loopt tot en met zondag 15 september. En verder kunnen klanten profiteren van ons reguliere spaarsysteem. De spaarpunten van Vorstenbosch Women en lingeriezaak Lindessa kunnen worden gecombineerd tot één waardebon."

Klanten kunnen de bon van hun aankoop in een box deponeren. Daaruit wordt één winnaar getrokken. Iedere klant, die in deze periode een aankoop doet, krijgt een waardebon ter waarde van tien procent van het aankoopbedrag. Te besteden bij een volgende aankoop vanaf 16 september tot en met 31 oktober.

Meer berichten