Logo groeiendbest.nl
Het team van Kelders Comfortschoenen.
Het team van Kelders Comfortschoenen. (Foto: )

Kelders Comfortschoenen viert jubileum

We staan de hele dag op onze voeten. Ze brengen ons waar we naar toe moeten en ondersteunen ons waar we ook zijn of wat we ook doen. Lopen en staan, het lijkt allemaal vanzelfsprekend. Totdat u klachten krijgt, of in het ergste geval, de beweging stopt. Ineens wordt dan duidelijk dat alles start vanuit de voeten. Marcel Kelders van Kelders Comfortschoenen in Oirschot is ervan overtuigd dat mensen goed voor hun voeten moeten zorgen en schoenen moeten dragen die ze comfortabel vinden. "Voeten zijn letterlijk en figuurlijk het fundament voor ieders wezenlijk welzijn", is zijn overtuiging.

Marcel Kelders en zijn echtgenote Mecheline ervaren het dagelijks. Van heinde en verre komen mensen naar de winkel aan de Bestseweg. Kelders Comfortschoenen, specialist op het gebied van goedpassende kwaliteitsschoenen die nog leuk zijn ook! En dat al heel lang. In 1994 trokken Marcel en Mecheline zelf hun allerstoutste schoenen aan en openden een winkel aan de Markt in Oirschot. Vol vertrouwen bewandelden zij hun voetenpad met in 2008 een verhuizing naar de Bestseweg waar ze nu hun 25-jarig jubileum vieren. Een prima locatie, gratis parkeren pal voor de deur. Naast de verkoop van schoenen bieden Mecheline en Marcel ook pedicure behandelingen aan en zijn erkend leverancier van steunkousen, alsmede aan- en uittrekhulpmiddelen, gecontracteerd door alle zorgverzekeringen.

Specialiseren
Mecheline en Marcel realiseren zich dat je als winkelier in deze tijd van internetverkopen en veranderende koopgewoontes je moet specialiseren als winkel. En dat is nu onze kracht. Ons uitgangspunt is altijd een goede pasvorm. De schoenen die we aanbieden hebben we in verschillende breedtematen, van extra smal tot extra breed. Voor dames van maat 36 tot en met 44, voor heren van maat 38 tot en met 48. Ook hebben we schoenen voor de gevoelige voeten voor diabetici en reumapatiënten.
Belangrijk is ook dat de voeten goed worden opgemeten. Uiteraard hebben wij zeer deskundige medewerksters in huis met oog voor schoenen en aandacht voor de klant!
Dat comfortschoenen ook trendy kunnen zijn, bewijst de collectie in de ruime overzichtelijke winkel. Schoenen met merken zoals Mephisto, Durea, Gijs, Verhulst, Solidus, Xsensible en een uitgebreide collectie wandelschoenen van het merk Lowa in 3 wijdtes. Kortom: leuke moderne en eigentijdse schoenen die bijdragen aan een wezenlijk welzijn. Voor meer informatie: www.kelderscomfortschoenen.nl.

Meer berichten