Logo groeiendbest.nl
Eén van de winnende foto's van de expositie in april 2019.
Eén van de winnende foto's van de expositie in april 2019. (Foto: )

Foto Groep Best start met bijeenkomsten

FotoGroep Best is weer van start gegaan met zijn bijeenkomsten. Fotogroep Best is opgericht in 1987 en is een club bestaande uit 18 enthousiaste amateurfotografen die elkaar graag willen stimuleren en motiveren. Om de week op dinsdagavond (oneven weken) komen zij van 20.00 tot 22.00 uur bij elkaar in het Buurthuis 't Centrum, Spar 4.

In een ongedwongen sfeer bespreken ze op zo'n avond vaak elkaars foto's waarbij er aandacht is voor zowel de inhoud als de techniek. Ze geven elkaar op een positieve manier feedback en hierdoor is het mogelijk om van én met elkaar te leren en zodoende vooruit te komen in het beoefenen van de fotografie.

Verder probeert de groep geregeld doe-activiteiten en/of een excursie te plannen en is er jaarlijks, in het voorjaar, een expositie waarbij ieder lid een aantal van zijn of haar eigen foto's kan laten zien aan een breder publiek. Fotogroep Best is momenteel weer op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Je hoeft absoluut geen topfotograaf te zijn, interesse in fotografie en eventueel de wil om beter te leren fotograferen zijn voldoende redenen om lid te worden.

Wil je meer informatie, kijk dan op de website www.fotogroepbest.nl, stuur een mailtje naar info@fotogroepbest.nl of bel naar 06- 536 978 42 of 0499- 399 947. Gewoon een keertje binnenlopen tijdens een van de avonden mag natuurlijk ook!

Meer berichten