Logo groeiendbest.nl
Foto: Jos Kaldenhoven, theaterfotografie
Foto: Jos Kaldenhoven, theaterfotografie (Foto: Jos Kaldenhoven)

Gediplomeerde docenten gespecialiseerd in zang, dans en spel

MusicalsCool! is trots op alle cursisten en docenten. Dit jaar zijn er maar liefst vijf leerlingen van de Vakklas toegelaten tot verschillende vakopleidingen. Drie van hen gaan studeren in Tilburg, één in Arnhem en één in Antwerpen. Dat heeft alles te maken met ongelofelijke inzet van de leerlingen én een zeer bijzonder lesprogramma, op maat gegeven door ervaren, gediplomeerde vakdocenten.

MusicalsCool!'s eigenaar, Jan van den Langenberg laat weten: "Naast lesgeven bij MusicalsCool!, zijn onze docenten zelf actief als artiest en geven zij les bij diverse vakopleidingen. Juist deze combinatie zorgt voor kwaliteit. Zo kunnen we namelijk een lesprogramma samenstellen dat naadloos aansluit bij het vereiste niveau! Dat die aanpak heeft gewerkt mag voor zich spreken." Van den Langenberg is al heel wat jaren werkzaam aan het Conservatorium in Tilburg en heeft een nauwe samenwerking met de opleiding: "Het voelt voor mij extra fijn dat juist onze leerlingen door de zware selectierondes zijn gekomen!"

Als je musical gewoon leuk vindt, of als je serieus verder wil in musical en verzekerd wil zijn van goede, professionele lessen is Musical'sCool! de juiste plek. Wil je eerst eens kijken of musical iets voor je is? Vind je het gewoon leuk om te doen als hobby? Dan kun je terecht bij Musical'sCool! Een veilige plek voor iedereen om te groeien, plezier te hebben en heerlijk jezelf te zijn.

Goed om te weten
Er zijn verschillende groepen, in eerste instantie ingedeeld op basis van leeftijd en later ook op basis van niveau, beginnend vanaf ca. 6 jaar. Op dit moment zijn er groepen voor cursisten tot ongeveer 20 jaar. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een volwassenengroep gestart. De eerste les is altijd vrijblijvend. Zo kun je kennismaken met artistiek manager Amy Beekmans, de docenten, de lessen en de andere cursisten. Kijk voor meer informatie op de site, Facebook en Instagram. Informatie en inschrijven: www.musicalscool.nl.

Meer berichten