Logo groeiendbest.nl
Inschrijving staat open voor inwoners en kleine bedrijven in een flink aantal postcodegebieden rond Vliegbasis Eindhoven. Voor Best betreft het de postcodes 5681, 5682, 5683, 5684 en 5685
Inschrijving staat open voor inwoners en kleine bedrijven in een flink aantal postcodegebieden rond Vliegbasis Eindhoven. Voor Best betreft het de postcodes 5681, 5682, 5683, 5684 en 5685 (Foto: )

Extra zonnepanelen beschikbaar op Zonnepark Welschap

Exclusief voor de inwoners van Best zijn er, door de succesvolle intekening uit Best, extra zonnepanelen beschikbaar gesteld op het zonnepark. Dit biedt aan ruim 20 huishoudens en/of bedrijven uit Best de laatste kans om deel te gaan nemen aan zonnepark Welschap.

Zonnepark Welschap is sinds begin april operationeel. De panelen hebben tot medio augustus per stuk ruim 145 kWh geproduceerd, dat is totaal meer dan 1.600.000 kWh voor het hele park. Dit is met name veroorzaakt door de vele zonnige dagen die er zijn geweest. Doorvertaald naar kalenderjaar en rekening houdend met lagere opbrengsten in de wintermaanden kan gesteld worden dat de Coöperatie Zonnepark Welschap financieel gezond is.

Meer informatie
Zeer uitgebreide informatie over het zonnepark kunt u vinden op www.zonneparkwelschap.nl.
Op de website www.zonneparkwelschap.nl vindt u ook het Welschap Weblog met foto's van de bouw van het park.

Meer berichten