Logo groeiendbest.nl
Eigenaar Jan Roche van het Joe Mann Paviljoen staat te popelen om zijn gasten weer te ontvangen.
Eigenaar Jan Roche van het Joe Mann Paviljoen staat te popelen om zijn gasten weer te ontvangen.

Joe Mann Paviljoen opent op 14 augustus

Op 14 augustus opent het Joe Mann Paviljoen bij het natuurtheater in de bossen tussen Best en Son & Breugel weer de deuren. Eigenaar Jan Roche staat te popelen om de gasten zeven dagen van de week van 10 tot 18 uur te ontvangen. "Ik had nooit verwacht dat de brand zo'n grote impact zou hebben op mijn familie en personeel", kijkt Roche terug. "Ik ben trots op hoe het er nu uitziet."

In oktober 2018 zette een smeulend apparaat de zaak volledig op zijn kop. Het hele interieur was bedekt met een dikke laag roet en had veel geleden van de brand. Schoonmaken en opknappen was geen optie. Jan Roche besloot zijn horecazaak volledig op de schop te nemen. Het heeft even geduurd, maar nu staat er iets om trots op te zijn. "De open haard, die voorheen midden in de zaak stond is weg", laat Roche zien. "Wij hebben er een hoek bijgenomen. De zaak is ruimer, overzichtelijker en de routing veel beter. Rechts in de hoek hebben we koelingen voor speciaal bier met een aparte zitgelegenheid. Ook aan de andere kant van de bar zijn verhoogde zittingen geplaatst."

Digitaal
Op de dag van ons bezoek wordt er hard gewekt om alle digitale systemen optimaal te laten functioneren. Kassa's moeten worden ingeregeld, net als de handhelds waarop bestellingen aangegeven moeten worden. "Wij hebben een systeem laten installeren waarmee we alle achttien medewerkers kunnen aansturen. Als er extra medewerkers moeten worden opgeroepen, hoeven wij ze niet alle achttien apart te bellen. Met een druk op de knop krijgen wij de informatie die wij moeten hebben om krachten in te zetten." De grote terrassen buiten zijn overkapt door reusachtige parasols. "Ik heb ze laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Ze zijn nu weer als nieuw. In de toekomst willen wij het terras verder uitbreiden, maar eerst moeten we maar eens kijken hoe het gaat lopen. Wij hebben er veel zin in en vertrouwen erop dat het druk wordt. Het is nu Joe Mann Paviljoen 2.0. Maar de huislijkheid blijft en honden mogen nog altijd binnen. Ik hoop dat we over een maand alle ellende en rompslomp vergeten zijn."

Meer berichten