Logo groeiendbest.nl
Lenneke Janssen van Rabobank Het Groene Woud Zuid reikt de cheque uit aan de Jeth-organisatie.
Lenneke Janssen van Rabobank Het Groene Woud Zuid reikt de cheque uit aan de Jeth-organisatie. (Foto: )

Stimulans jeugdtheatervoorstellingen door spaarpotje voor Jeth

Al de hele zomervakantie kunnen kinderen samen met hun ouders genieten van een reeks jeugdtheatervoorstellingen van Jeth in het Joe Mann Natuurtheater. Tot grote verrassing van Jeth kreeg zij een 'spaarpotje' uitgereikt. Lenneke Janssen van de Rabobank Het Groene Woud Zuid schonk een geldbedrag van 500 euro.

Jan van de Ven en Luud Zeegers mochten het geldbedrag namens de organisatie in ontvangst nemen. Er volgde een warm en spontaan applaus voor Lenneke Janssen en de Rabobank. De Jeth-organisatie is uiteraard blij met het bedrag, want daarmee kan ze de voorstellingen een extra impuls geven, de kaartverkoop verder professionaliseren en kinderen een extra beleving bieden.
Deze zomer is er iedere dinsdag een leuke kindervoorstelling te zien. Tot nog toe worden de voorstellingen bijzonder enthousiast ontvangen door het publiek. En daarmee is de organisatie van Jeth – die trouwens volledig uit vrijwilligers bestaat – zeer tevreden.

Twee voorstellingen 
Overigens komen er bij Jeth nog twee gezelschappen spelen. Vandaag, dinsdag 6 augustus is de voorstelling Hans en Grietje te zien, toneel voor 4+ door Toneelvereniging Mariahout. Het verhaal is een moderne variant op het sprookje Hans en Grietje. De moeder van Hans en Grietje loost haar kinderen zonder GPS in het bos. Zouden ze de weg naar huis terug kunnen vinden? Op 13 augustus vanaf 14.30 uur wordt de voorstelling Stampot (4+) opgevoerd, een sprookjesmix in de vorm van een minimusical door Theater van Santen. Ontdek alle sprookjes die in deze musical verwerkt. En hoor en zie wat er niet klopt. Meer informatie en kaartverkoop via www.jethbest.nl

Meer berichten