Logo groeiendbest.nl
Bewegen is gezond, ook zeker voor ouderen.
Bewegen is gezond, ook zeker voor ouderen. (Foto: )

Ook voor ouderen is plaats bij Atletiek Vereniging Generaal Michaëlis

Oud worden of zijn is geen goede reden om niet te sporten. Het houdt ouderen juist fit. Tot op hoge leeftijd kan er gesport worden, mits de training maar is aangepast is aan de leeftijd.

Atletiek Vereniging Generaal Michaëlis kent een groep oudere sporters die iedere zondagmorgen van 09.00 tot 10.00 uur traint op de atletiekbaan. Dat lijkt misschien wat vroeg, maar het voordeel is dat u daarna lekker fit bent en nog een heerlijk lange dag voor u hebt liggen om andere zondagsdingen te doen. Sommigen van de sporters lopen nog een paar honderd meter hard, anderen wandelen. Daarnaast worden spierversterkende en soepelheidsoefeningen gedaan. Want deze sporters willen fit en energiek blijven. Ervaring in sport is absoluut geen vereiste, plezier staat voorop. U bent van harte welkom om eens een proeftraining mee te doen of gewoon eens te komen kijken op zondagmorgen op de atletiekbaan aan de Gildelaan.

Meer informatie

Samen sporten is veel leuker, misschien is er in uw familie- of kennissenkring nog wel iemand die wel een fitheidszetje kan gebruiken. Sporten kunt u lang volhouden (want wat is nu nog oud tegenwoordig?) en draagt bij aan een goede gezondheid. 

Twijfelt u nog een beetje en wilt u meer informatie? Mail of bel naar:
Jan Bos, mail: janentinybos@gmail.com, telefoon: 0499-395922
Leo Spanjers, mail: ljgspanjers@gmail.com, telefoon: 0499-3958 22.

Meer berichten