Logo groeiendbest.nl
Naast het gebruikelijke aanbod zijn er dit jaar een paar opvallende nieuwe items.
Naast het gebruikelijke aanbod zijn er dit jaar een paar opvallende nieuwe items. (Foto: )

Nieuwe cursussen en workshops bij CultuurSpoor

De laatste weken is bij CultuurSpoor achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe cursusaanbod samen te stellen. Vanaf deze week staan alle cursussen en workshops op de website en kan er worden ingeschreven. Daarnaast zijn er van alle cursussen en workshops flyers gemaakt, die men kan meenemen uit de foldermolen bij de receptie van CultuurSpoor Best.

Naast het gebruikelijke aanbod van talencursussen en digitale cursussen zijn er dit jaar een paar opvallende nieuwe items. Zo is er naast de cursus Fotografie voor beginners nu ook een cursus voor gevorderden. Er is een cursus Levensfilosofie, een workshop Gebarentaal en een maandelijks Schrijfcafé. En wat te denken van Kalligrafie & Handletteren of Ansichtkaarten maken met zelfgemaakte stempels?

Vroegboekkorting
Voor snelle beslissers die via de website inschrijven, is er een vroegboekkorting mogelijk op een groot deel van de cursussen. Deze vroegboekkorting geldt tot uiterlijk 7 september. Op 7 september organiseert CultuurSpoor haar jaarlijkse cursusmarkt van 11.00 tot 13.00 uur. Degenen die op die dag ter plekke komen inschrijven voor een cursus komen ook nog voor de vroegboekkorting in aanmerking.

Meer berichten