Logo groeiendbest.nl
Na de finalistentour van het Leids Cabaretfestival weten de Bestse mannen van Jeroens Clan de weg naar 't Tejaterke weer te vinden in het nieuwe theaterseizoen.
Na de finalistentour van het Leids Cabaretfestival weten de Bestse mannen van Jeroens Clan de weg naar 't Tejaterke weer te vinden in het nieuwe theaterseizoen. (Foto: )

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur

Momenteel staan er nog een paar voorstellingen op het programma, maar achter de schermen bereidt 't Tejaterke zich voor op het nieuwe theaterseizoen. Artiesten zijn geboekt en posters zijn in de maak. Er staan niet alleen voorstellingen van de bewoners op het programma, ook andere (regionale) artiesten zullen een bezoek brengen aan 't Tejaterke in het volgende theaterseizoen.

Na de zomer gaat het volgende theaterseizoen van start. De website wordt steeds meer gevuld en het programma wordt steeds meer zichtbaard voor het publiek.Ook in het volgende theaterseizoen staan de leden van de huisverenigingen van 't Tejaterke weer te poppelen om zich aan u te presenteren. De diverse verenigingen hebben allen een mooi jaarprogramma samengesteld. In de loop van het theaterseizoen wordt het programma van de huisverenigingen bekend gemaakt.

Soepconcerten

De Soepconcerten komen terug! Volgend seizoen zijn er vijf Soepconcerten waar u kunt genieten van een kop soep, een broodje en een optreden van Bests/regionaal talent! De Soepconcerten worden gegeven op zondagochtend om 11.30 uur en verschillen iedere keer van genre en artiest. Zet de volgende data maar alvast in uw agenda: zondag 15 september, zondag 15 december, zondag 16 februari, zondag 19 april en zondag 21 juni. Wie de muzikale omlijsting van deze Soepconcerten verzorgen, vindt u op de website.

Aanvullend programma

Volgend seizoen staat er, net als afgelopen seizoen, veel regionaal talent in 't Tejaterke. Na de finalistentour van het Leids Cabaretfestival weten de Bestse mannen van Jeroens Clan de weg naar 't Tejaterke weer terug te vinden en spelen zij in mei een try-out van hun nieuwe voorstelling Tere zieltjes.

Ook Braboneger Steven Brunswijk komt met zijn cabaretprogramma Van slaaf tot meester naar 't Tejaterke. Humor is voor Steven de beste manier om de slavernij bespreekbaar te maken. En het wordt tijd dat ook dit onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt in het theater, vindt hij.Een ander brengt twee bijzonders liefdes uit zijn leven samen in zijn theaterprogramma. En die ander is Patrick Nederkoorn. In zijn programma Ik betreur de ophef heeft Patrick het over zijn liefde voor zijn aanstaande en zijn liefde voor politiek. Als ex-gemeenteraadslid voor D66 in Amersfoort geeft Patrick een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

Meer berichten