Logo groeiendbest.nl
Foto:

Biobest: Lion King start met nachtpremière

Deze maand gaat Disney's The Lion King wereldwijd in première. De film, naar verwachting de grootste van het jaar, start ook in het Biobest Theater en wel met een speciale nachtpremière op dinsdag 16 juli a.s. om 23:59 uur. Deze voorstelling wordt de originele versie (NL-ondertiteld) met stemmen van o.a. Donald Glover, Beyoncé Knowles, Chiwetel Ejiofor en James Earl Jones vertoond.

De film is een remake van de oorspronkelijke muzikale animatiefilm uit 1994 de op één na de grootste bioscoopproductie ooit. De al om geprezen muziek is afkomstig van o.a. Tim Rice en Elton John. Ditmaal brengt regisseur Jon Favreau het verhaal door middel van baanbrekende filmtechnieken op zeer realistische wijze tot leven.

Het verhaal, bekend van de film en van de beroemde musical, speelt zich af in de Afrikaanse savanne waar het leeuwenjong Simba, een toekomstige koning is geboren. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa's broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

Best 200 jaar actie!

Op 17 augustus zijn er twee speciale voorstellingen ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van Best. Er zal dan eenmaal de Nederlandse versie en een maal de originele versie vertoond worden. Voor meer informatie over deze voorstelling zie ook www.alaparada.nl.

Voor meer informatie en de trailer zie www.biobest-theater.nl. Kaarten zijn nu reeds te reserveren via de website www.biobest-theater.nl.

Meer berichten