Logo groeiendbest.nl
De Bestse gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders maakten afgelopen zaterdag een fietsexcursie en bezochten diverse Bestse bedrijven.
De Bestse gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders maakten afgelopen zaterdag een fietsexcursie en bezochten diverse Bestse bedrijven. (Foto: )

Fietsexcursie gemeenteraad naar Bestse bedrijven

De Bestse gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders maakten afgelopen zaterdag een fietsexcursie. Er werd een bezoek gebracht aan diverse Bestse bedrijven.

Eerst werd C'park bezocht. C'park ontwikkelt de voormalige Batafabrieken aan het Europaplein tot een multifunctionele accommodatie vergelijkbaar met Strijp-S in Eindhoven. Daar werd ook de lunch gebruikt. Vervolgens werd de fietstocht voortgezet naar Demcon aan de Kanaaldijk. Demcon is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, industrial & vision, optomechatronic, robotic en medical systems. Het derde bedrijf dat werd bezocht was Het Goed aan de Sportlaan. Het Goed werkt met de gemeente onder andere samen als het gaat om re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De zomerse dag werd afgesloten met een barbecue bij burgemeester Hans Ubachs.

Meer berichten