Logo groeiendbest.nl
Bij kindcentrum de Klimboom bij peuterwerk Bert zijn de peuters de laatste weken aan de slag gegaan met het thema trouwen.
Bij kindcentrum de Klimboom bij peuterwerk Bert zijn de peuters de laatste weken aan de slag gegaan met het thema trouwen. (Foto: )

Peuters geven elkaar het ja-woord

Afgelopen weken is op kindcentrum de Klimboom bij peuterwerk Bert gewerkt aan het thema trouwen. Afgelopen vrijdag was de afsluiting van dit thema. Alle peuters gaven in het gemeentehuis van Best elkaar het ja-woord, daar werden ze ontvangen door een echte trouwambtenaar. Zelfs de burgemeester kwam nog een kijkje nemen!

De ceremonie was geheel in stijl met trouwringen, corsages en een echte fotograaf. De muziek wordt verzorgt door ouders van één van de peuters. Daarna volgde de receptie. Ook werden er handtekeningen gezet in het receptieboek. Bij peuterwerk Bert was na afloop het grote feest. Er werd gesmuld van de speciaal gemaakte taart en er werd getoast. Er was een ballonnenkunstenaar en natuurlijk mocht een openingsdans niet ontbreken. Het was een superafsluiting van een geweldig thema.

Meer berichten