Logo groeiendbest.nl
Foto: Marijke Vermeulen

Drie dagen gezelligheid en lekker eten op Best Lekker

Het weer was prima, de sfeer goed en de plek, de Koetshuistuin in het centrum, ideaal. Best Lekker betekende drie dagen gezelligheid met foodtrucks, terrassen waar het goed toeven was, live muziek en entertainment voor de kinderen. Koen Hoeben, één van de organisatoren, klonk zaterdagavond tevreden. Best Lekker was bourgondisch lekker.

"Vrijdagavond liep het goed en vanavond is het lekker vol in het park. Best Lekker is weer terug zoals het was. Ik heb hier wel een goed gevoel bij", gaf Koen Hoeben aan.

De toegang tot Best Lekker was gratis. Bij eerdere edities presenteerden horecagelegenheden zich in fraaie stands. De koks bereidden per restaurant heerlijke gerechten. Die formule betekende entree betalen en daarmee lag de lat hoog. De formule die nu wordt gehanteerd, spreekt velen aan. Relaxen in de Koetshuistuin, een rondje slenteren, een drankje gebruiken, luisteren naar muziek en genieten van gerechten die in de foodtrucks werden bereid. Eten en chillen waren de hoofdgerechten zoals de organisatie vooraf aangaf. Die doelstelling werd ruimschoots gehaald.

Meer berichten