Logo groeiendbest.nl
Iowah Foto-Grafish

Inloopavond over ouderenzorg aan Veldweg

Wonen bij September bouwt in driehoek Veldweg en Oirschotseweg

Dinsdag 28 mei vindt in Prinsenhof een inloopavond plaats over het nieuwe woonhuis van Wonen bij September. Zij bouwen vanaf het najaar aan een huis voor ouderen met dementie aan de Veldweg. Tijdens de inloopavond is September zelf, samen met de architect en de projectontwikkelaar aanwezig voor het beantwoorden van vragen over wonen, werken en de bouwperiode.

September Best

Wonen bij September bouwt een fijne woonomgeving voor 24 ouderen met dementie. In het nieuwbouwhuis kunnen mensen wonen in een eigen appartement met woon- en slaapgedeelte. Deze kunnen zij geheel naar eigen smaak en wens afwerken en inrichten. Verder heeft het woonhuis grote gezamenlijke woonkamers, waar mensen kunnen leven, hun hobby's kunnen uitvoeren en bezoek kunnen ontvangen en beschikt het huis over grote openslaande deuren naar een ruime tuin. De start van de bouw staat gepland in het najaar. De eerste bewoners nemen in de zomer van 2020 hun intrek.


Onderdeel van de buurt

Wonen bij September vindt het belangrijk, dat het woonhuis onderdeel is van de buurt. Het proces, de planning en veranderingen deelt September graag met omwonenden en andere geïnteresseerden. Daarom vindt er op dinsdag 28 mei een inloopavond plaats. Dit is een vervolg op de informatie- en inspraakavond vorig jaar zomer. De komende inloopavond kent geen specifieke agenda. Iedereen kan vrij inlopen en vragen stellen aan September, de architect en projectontwikkelaar Thuismakers. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u welkom.

Meer berichten