Logo groeiendbest.nl
Best heeft twee inwoners erbij (Foto, Cor Delissen)
Best heeft twee inwoners erbij (Foto, Cor Delissen) (Foto: )

Burgemeester Hans Ubachs en zijn echtgenote inwoner van Best

Met het ondertekenen van een officieel papier door Hans Ubachs op de afdeling burgerzaken van het gemeentehuis is de burgemeesters sinds vorige week donderdag officieel inwoner van Best. Ook zijn echtgenote Marina zette haar handtekening bij ambtenaar Femke Sanders.

De burgemeester was verrast door het grote aantal scholieren op het Dorpsplein. "Die komen toch niet allemaal om ons welkom te heten?", grapte hij. De kinderen kwamen er samen om deel te nemen aan de Roefeldag.

Al om negen uur meldde het echtpaar zich op de afdeling van het gemeentehuis. "Wij hebben inmiddels twee nachten in Best overnacht", lichtte de burgemeester toe. "Een nacht in het NH Hotel en afgelopen nacht voor het eerst in onze woning. Ik ben blij dat het zover is en dat we hiermee het boek Laarbeek kunnen afsluiten. Wonen in Best is prettig en het scheelt alleen al veel reistijd."
Marina en Hans Ubachs woonden voor ze naar Best kwamen in Aarle-Rixtel. Dat huis staat nu te koop. De burgemeester heeft de woning in Best voor twee jaar gehuurd. Intussen zoeken hij en zijn vrouw naar een nieuwe definitieve woning.


Meer berichten