Logo groeiendbest.nl

Geslaagde workshop Dieren tekenen à la Rembrandt bij BestZOO

Zoon tekent beest, vader tekent zoon
Zoon tekent beest, vader tekent zoon

Ondanks het frisse weer kunnen we bij BestZOO terugkijken op een geslaagde tekenworkshop op zondagmiddag 5 mei.Omdat 2019 het jaar van Rembrandt is hadden we ervoor gekozen om deze als inspiratiebron te gebruiken. Rembrandt heeft namelijk hele mooie dierentekeningen gemaakt in zijn tijd.

Onder leiding van kunstenares Rianne Schaaf gingen de kinderen na een korte uitleg zelfstandig aan de slag om een mooie krijttekening van hun favoriete dier te maken. Rianne Schaaf is bekend van o.a. de lessen bij Cultuurspoor Best en werkt als gastdocent voor het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang. Rianne gaf gedurende workshop de benodigde aanwijzingen en tips waardoor er ware kunstwerken ontstonden. Na afloop ging iedereen tevreden en met een prachtige tekening naar huis.


Babyboom en kraamfeest

In BestZOO is er de laatste tijd een heuse Babyboom geweest! Zo zijn er de afgelopen tijd dwergezeltjes, geitjes, dwergmara's, goudkopleeuwaapjes, wallaby's en stokstaartjes geboren. Eerder dit jaar mochten we al een zeldzame zwarte jaguar en een tamandua verwelkomen! Om dit heugelijke feit te vieren organiseren we zondag 26 mei a.s. een kraamfeest voor alle bezoekers! We gaan er deze dag een gezellig feestje van maken! Van 11:00 uur tot 16:00 uur zullen er allerlei activiteiten zijn en kun je verschillende jonge dieren bewonderen. En natuurlijk trakteren wij op een traditionele lekkernij met een twist! Kom je even langs?

Meer berichten