Logo groeiendbest.nl
schets van het nieuwe interieur
schets van het nieuwe interieur (Foto: )

Herbouw paviljoen Joe Mann gestart

De herbouw van het paviljoen bij het Joe Mann Natuurtheater in de bossen tussen Best en Son & Breugel is gestart. Jan Roche, eigenaar van de horecagelegenheid, maakt van het vorig jaar oktober door brand geteisterde complex een fraai eigentijdse accommodatie. "De komende maanden zijn wij nog wel bezig", zegt Jan Roche. "Ik schat in dat we pas na de zomer klaar zijn met de werkzaamheden."

De horecagelegenheid bij het natuurtheater is een geliefde pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Vorig jaar oktober ontstond in het paviljoen brand in een schoorsteen. Alhoewel het horecagedeelte aan de buitenkant nog volledig intact bleef, was de schade binnen enorm. De hitte en rook veranderden het hele interieur in een troosteloze boel. De nog bijna nieuwe jus d'orangepers was waarschijnlijk de oorzaak van alle ellende.


Ontwerpen

Jan Roche wilde van de nood een deugd maken. "Nu we toch de zaak moeten opbouwen, heb ik een fraai ontwerp laten maken", laat Roche zien. "De routing in de zaak wordt anders en beter, het terras wordt opnieuw ingedeeld en we hebben gekozen voor een eigentijds en uitnodigend interieur."

Roche is zelf bij de werkzaamheden betrokken. "Ik kan je geen hand geven", laat hij zien. "Ze zijn zwart van het roet. Het was nog een probleem om in deze drukke tijden een aannemer te vinden. Gelukkig hebben wij een aannemer kunnen aantrekken die vaak voor Bavaria werkt. Nu kunnen we stappen zetten."

Meer berichten