Logo groeiendbest.nl
Foto:

Fleur van den Brule als Finalist van Miss Beauty of Noord-Brabant

Wie ben je?

Mijn naam is Fleur van den Brule en ik ben 22 jaar oud.

Wat doe je?

Ik studeer HBO Automotive Business Management op de IVA te Driebergen. Hier heb ik mijn 'mannetje' wel leren staan. Daarnaast zit ik in het bestuur van de damesvereniging, genaamd: DIVA (Dames van de IVA) en zit ik in de galacommissie. Bij beide is teamverband, organisatie en verantwoordelijkheid belangrijk!

Maar de studie die je doet, zitten alleen mannen op lijkt me. Hoe kijk je daar naar?

Net als wat Marilyn Monroe zei: 'I don't mind living in a man's world as long as I can be the woman in it'. Door deze studie te volgen, laat ik zien dat vrouwen ook mannen beroepen zouden kunnen uitvoeren en in mijn geval de top zouden kunnen bereiken in het zakenleven.

Vertel meer over je Missverkiezing, waarom doe je mee?

In 2016 heb ik al wel eens eerder meegedaan aan een Miss verkiezing. Maar was te onzeker en ben er niet mee doorgegaan. Nu een paar jaar later sta ik er volledig achter en ga ik recht op mijn doel af! Ik wil anderen laten zien wat ik waard ben en mijn stem laten horen op deze manier. Niemand geeft iets om goede doelen maar ik heb dit altijd belangrijk gevonden en via deze weg zal er ook meer aandacht aan besteed worden.

Voor welk goede doel zet jij je in?

Deze miss verkiezing zit gekoppeld aan LINDA Foundation. Deze organisatie zet zich in voor de gezinnen in Nederland die het financieel niet breed hebben. Hiervoor ben ik bezig met truien verkopen aan de dames van mijn vereniging en ik ga een benefietdiner houden! Er komt nog een actie maar dat moet ik nog even geheim houden.

Waar wordt allemaal op gelet tijdens deze verkiezing?

Hoe jij je inzet voor het goede doel, hoe actief jij bent op social media. Maar ook hoe betrokken jij bent met het actuele nieuws en hoe jij bent binnen de groep meiden. Het is heel belangrijk dat je elkaar niet als concurrent ziet en het elkaar gewoon gunt!

Ze kijken ook naar het aantal stemmen dat je hebt. Het stemmen gaat via sms. Dus als je een steentje wil bijdragen, sms dan naar 3010 met het bericht: Poll Noordbrabant Fleur

Waarom denk je dat je kans maakt?

Omdat ik altijd mezelf blijf, ik ga niet mee met de menigte. Dit is voor veel mensen belangrijk en dat zou iedereen moeten doen. Ook ben ik altijd positief ingesteld en breng dit ook graag over op anderen. Een glimlach siert het meeste!

Wanneer weet je of je wint?

De finale is 28 april en hier zal een grote show worden gehouden! We gaan er deze dag iets moois van maken en natuurlijk hoop ik dat ik win!

Meer berichten