Logo groeiendbest.nl
Foto:

Speculaaspoppenactie levert mooi bedrag op voor Ronald McDonald huis Veldhoven

Afgelopen jaar heeft buurtvereniging O.V.S. voor de tweede keer een speculaaspoppenactie georganiseerd. Doel van deze actie is om geld in te zamelen voor de vereniging. Daarnaast wordt er voor elke verkochte pop 1 euro aan een goed doel geschonken.

In 2018 heeft OVS gekozen voor het Ronald McDonald huis in Veldhoven. Een Ronald McDonald huis biedt ouders de gelegenheid om zo dicht mogelijk in de buurt te zijn van hun zieke kind. Door een Ronald McDonald huis zijn ouders altijd dichtbij voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapen gaan.

Tijdens de actie zijn er uiteindelijk 1.500 poppen door de leden verkocht. Zaterdag 12 januari is een afvaardiging van OVS naar het Ronald McDonald huis gegaan om een cheque van € 1.500,- te overhandigen. Zij werden ontvangen door manager Wendy van de Akker, die na een korte uitleg over het Huis in Veldhoven en de relatie met het Maxima Medisch Centrum, de cheque in ontvangst heeft genomen. Wendy en haar team van vrijwilligers waren blij met de cheque en hebben aangegeven dat ze hier mooie dingen van kunnen doen.

Meer berichten