Logo groeiendbest.nl
De koning en zijn mama en oma.Gespeeld door Okke van Lieshout, Marijke Vermeulen en Els van Wolfswinkel (Foto, Fotografie Marijke)
De koning en zijn mama en oma.Gespeeld door Okke van Lieshout, Marijke Vermeulen en Els van Wolfswinkel (Foto, Fotografie Marijke) (Foto: Marijke Vermeulen)

"De blote billen van de koning" door Ons Eygen Landt

Op zaterdag 26 januari is de première van "De blote billen van de koning" door de jongvolwassenen van Ons Eygen Landt, aangevuld met twee volwassenen. Het is een bewerking van het bekende sprookje "De nieuwe kleren van de keizer" door Hans Christian Andersen.

De koning, gespeeld door Okke van Lieshout, is een groot verwend kind, dat vooral erg met zichzelf is ingenomen en graag in het middelpunt van de belangstelling staat.
Daar komt hij dan ook ronduit voor uit.
Deze ijdeltuit woont overigens nog wel bij zijn mama en oma.
Een en ander zorgt voor dolkomische taferelen, zeker als hooggeplaatste vorsten uit naburige landen worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij festiviteiten ter gelegenheid van deze ijdeltuit. Zeker in combinatie met langstrekkende acteurs en/of kleermakers.
Maar uiteindelijk....................

Iedereen, jong en oud kan genieten van de dwaze situaties en van de mooie kostuums en de creatieve vondsten in decor en attributen.

Maurice van Dinther is de auteur en de regie is in handen van Suzanne van Straten.
Op zaterdag 26 januari begint de voorstelling om 20.00 uur. Zondag 27 januari is er een middagvoorstelling, aanvang 14.30 uur. Beide voorstellingen zijn in Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke, Max de Bossustraat 1 in Best. Kaartjes kosten € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00.

Plaatsen kunnen worden gereserveerd via www.onseygenlandt.nl of www.tejaterke.nl
Lukt dat niet, dan kunt u bellen naar Wil van de Wiel, 06 29082696


Meer berichten