Logo groeiendbest.nl
Foto: michielwasmus

'The Passion Best' op 16 en 17 april

Op dinsdag 16 en woensdag 17 april organiseert Projectkoor SOL (Sing Out Loud) in de Lidwinakerk 'The Passion Best 2019'. Aanvang 19.30 uur, entree is gratis.

Miljoenen mensen kijken jaarlijks op TV naar de Passion, de uitbeelding van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus met zang en voordracht door bekende Nederlanders. Samen met 6 Bestse koren, met geluid en licht en een mooie power point kunt u ook in Best van de Passion gaan genieten.

Onze burgemeester Hans Ubachs zal 'The Passion Best 2019' openen.

De zanggroepen die dit jaar hun medewerking verlenen zijn: Dames Barbershopkoor Best Voices, Gemengd Koor Best, Gouden Appeltjes, Batico en Sing4you. Als er mensen zijn die willen meezingen in het koor dan kunnen ze zich bij Projectkoor SOL aansluiten.

Joke Louwers, geestelijk verzorger, vertelt het eeuwenoude Paasverhaal. Langs dit traditionele verhaal verwoordt student en vrijwilliger Teun Toebes een schaduwverhaal.

U hebt een kaartje nodig om binnen te komen.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze muzikale voorstelling aanwezig te zijn. Via één van onderstaande mailadressen kunt u zich opgeven. Wilt u hierbij aangeven hoeveel plaatsen u wilt reserveren? We zorgen dat in de week van 8 april de kaartjes bij u worden bezorgd.

Voor meer informatie en reservering kunt u terecht bij: Fien van de Rijt fien65@outlook.com, Petra Mocking petra.mocking@onsbrabantnet.nl of Monique Schippers monique.schippers@onsbrabantnet.nl

Meer berichten