Logo groeiendbest.nl
De AED op het Wilhelminaplein met de sponsoren
De AED op het Wilhelminaplein met de sponsoren (Foto: )

De 13de geïnstalleerde AED van Stichting Hartslag Best

Dankzij de crowdfunding van 14 winkeliers van de winkeliersvereniging Wilhelminadorp hebben wij onze 13de AED op het Wilhelminaplein kunnen installeren. Dit hebben wij weten te bereiken, door verschillende donaties in geld en appartuur door meerdere bedrijven en de huisartsengroep in Best alsmede de hulp van de gemeente Best.

Maar ook de medewerking van onze instructeurs, vrijwillige beheerders en elektricien mogen wij niet vergeten te noemen. Hiervoor willen wij al deze vrijwilligers bedanken.

Om Best zodanig dekkend te krijgen, dat wij waar ook in Best binnen zes minuten met een AED ter plaatse kunnen zijn, zijn er zo'n 59 AED's nodig, die 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar moeten zijn. Dus ondanks het feit, dat wij op de goede weg zijn, staan wij nog voor een grote uitdaging om dit te realiseren. Uw steun is daarbij hard nodig. Crowdfunding voor een AED in een nog niet afgedekte 6 minuten zone, zou geweldig zijn. Schenkingen/donaties groot en klein worden zeer gewaardeerd, want vele kleine maken een grote, zoals u allemaal weet.

Namens de Stichting Hartslag Best wensen wij u alvast prettige en gezonde feestdagen toe en mocht u ons een warm hart toe dragen, kijk dan eens op onze website (www.hartslagbest.nl) en neem contact met ons op. Wat is mooier om dit samen op ons Best(s) te doen.

Meer berichten