Logo groeiendbest.nl
Foto:

30 maart 2019: Snollebollekes Live in Gelredome

Rob Kemps timmert met Snollebollekes flink aan de weg

Bekend is hij al enkele jaren. Optredens voor grote groepen mensen zijn hem ook niet vreemd. Maar nu gaat het snel met Rob Kemps. Enkele weken geleden won hij met Snollebollekes de Buma NL Award voor de grootste feestact van 2018. Vorige week was Kemps in het televisieprogramma RTL Late Night van Twan Huys. En hij daagde Matthijs van Nieuwkerk uit om hun kennis over Charles Aznavour te testen.

Rob Kemps heeft het druk. Van alle kanten wordt er aan hem getrokken nu hij regelmatig in de publiciteit staat. In het programma RTL Late Night maakte hij bekend dat Snollebollekes een concert gaat geven in het Gelredome. Op 30 maart 2019 wordt de show Snollebollekes Live gehouden met een aantal gastartiesten als Gerard Jolink, Mooi Wark, Koen en Sam van 538, Patty Brard en dj Paul Elstak.
"Het idee voor een concert in Gelredome ontstond toen we in Son & Breugel in de tent 2.300 bezoekers trokken", vertelt Rob Kemps. "Dat ging toen vrij vlot. Tijdens Koningsnacht en Koningsdag trad ik op voor 40.000 mensen. Zo zijn we op het idee gekomen een concert te geven in Gelredome. Inmiddels kunnen mensen op www.snollebollekeslive.nl kaarten bestellen voor het concert. Er zijn al 10.000 kaarten verkocht."


Charles Aznavour

Rob Kemps werd tijdens RTL Late Night uitgedaagd zijn kennis over Charles Aznavour te meten met een ander. "Twan Huys vroeg van welke muziek ik houd. Toen hij dat hoorde stelde hij voor om Matthijs van Nieuwkerk uit te dagen bij hem aan tafel. Matthijs van Nieuwkerk pretendeert alles over Charles Aznavour te weten. Of hij die uitdaging aanneemt is nog niet duidelijk. We wachten af."

Meer berichten