Logo groeiendbest.nl
Foto:

Spelers gezocht voor theatervoorstelling 'Beste opa's & oma's'

Al voor het vierde achtereenvolgende jaar hoopt het Heerbeeck College een prachtige, aangrijpende, nieuwe documentaire theatervoorstelling aan het publiek te presenteren in de reeks 'Beste opa's & oma's'. Deze keer wil men binnen deze voorstelling aandacht vragen voor dementie.

Om dit te kunnen verwezenlijken is de organisatie op zoek naar spelers van alle leeftijden, die van dichtbij betrokken zijn bij dementerenden en dus vanuit eigen ervaring hierover kunnen vertellen. Repetities zijn vanaf 6 november elke dinsdagmiddag van 15.05 uur tot 16.45 uur, behalve in de schoolvakanties, op het Heerbeeck College. De voorstelling wordt gepresenteerd op 27 en 28 februari 2019.

Sharon Semeijn, combinatiefunctionaris Kunst & Cultuur van het Heerbeeck College, roept belangstellenden op: "Heb je zin om, onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk, samen met enthousiaste leerlingen van het Heerbeeck College een heel mooie en ontroerende voorstelling te spelen? En ben je op bovenstaande momenten beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Stuur een mail met je gegevens naar s.semeijn@heerbeeck.nl".

Meer berichten