Logo groeiendbest.nl
Elizaveta Terentjeva
Elizaveta Terentjeva (Foto: )

Lunchconcert Rotary

Op vrijdag 26 oktober vindt het jaarlijkse Rotary lunchconcert plaats. Dit keer zal een jonge getalenteerde pianiste Elizaveta Terentjeva speciaal voor deze gelegenheid overvliegen vanuit Riga.

Het wordt het eerste event in het kader van een nieuw project van Rotaryclub Best-Oirschot Wensboom en dat maakt het extra speciaal. Uiteraard is dit lunchconcert voor iedereen toegankelijk.
De kosten bedragen € 25,- per persoon incl. concert en lunch. Er zijn maar 80 plaatsen beschikbaar bij restaurant Dimples. Graag bij de aanmelding betalen op NL53RABO0148700586 t.n.v. Gemeenschapsfonds Rotaryclub Best-Oorschot.
Iedereen is vanaf 11.30 uur welkom. Om 12.00 uur begint het concert, vervolgens om ca. 13.00 uur de lunch.


Elizaveta Terentjeva

Liza Terentjeva is geboren in 1994 in Riga, Letland en is vierdejaars student aan het Tshaikovsky Staatsconservatorium in Moskou. Zij is pianiste, componiste en concertmeester.

Liza trad als soliste op met verschillende ensembles in Letland en Rusland en heeft deelgenomen aan diverse concoursen en festivals. Liza speelt een uitgebreid klassiek repertoire. Tevens is zij geschoold jazz pianiste en treedt op onder haar artiestennaam "Betty Terens".

Liza heeft diverse internationale prijzen gewonnen, zij was o.a. winnares van de internationale competitie 2014 "Rising stars". Zij won de Grote prijs en 1e prijs bij het internationale concours "Maestro" voor jonge componisten in 2012. Tevens ontving Lisa in 2011 en 2013 een speciale onderscheiding van het Letse Ministerie van Cultuur.

Meer berichten