Logo groeiendbest.nl
Foto:

The Great Gatsby, Real life Gaming, maar dan anders

Op een bijzondere locatie in de Brabantse plaats Best hebben de theatermakers van Stichting REL Entertainment en de technici van Kemdo de handen ineengeslagen voor een nieuwe Real Life Game.

In deze wereld van Escaperooms en ontsnappingsgames moet je behoorlijk je best doen om vernieuwend en uitdagend te zijn. Met 'The Great Gatsby Game' hopen deze creatievelingen hierin te slagen. Op het terrein van Oorlogsmuseum Bevrijdende Vleugels zal deze nieuwe versie van 'The Great Gatsby' zich gaan ontvouwen.
Koen van Dommelen van Kemdo: "Wij werken met een spannende verhaallijn met verschillende karakters, neergezet door professionele acteurs, en daaromheen verschillende puzzels en uitdagende games. Dus als publiek bepaal je zelf de uitkomst van het verhaal of de reacties van de karakters. Dat maakt het uitdagend en vooral ook vernieuwend."

REL Entertainment heeft vorig jaar het spectaculaire muziektheaterstuk 'En toen was het Oorlog…' in de hangar van het museum gebracht. Roy Verhoeven van REL entertainment: "Dit aspect van theater maken is ook voor ons nieuw en dus uitdagend. Het is erg leuk om te werken met zoveel verschillende disciplines en dingen te laten ontstaan vanuit improvisatie.

Een voor sommigen bekende inwoner van Best, Peter Millenaar sr, speelt de excentrieke miljonair Jeff Crawford: "Er zijn voor elke rol twee acteurs gecast. Dat is handig want je kan niet zomaar altijd als er een reservering komt. Jeff wil Gatsby, of liever the Great Gatsby genoemd worden, naar een excentrieke, geheimzinnige en zeer rijke miljonair, die uitbundige feesten geeft..Een geweldige rol met veel interactie en improvisatie, want elke bezoekersgroep is weer anders. We hebben er ontzettend zin in"

Stap in de wereld van oorlogsverzamelaar Jeff Crawford en beleef 'The Great Gatsby game!' Op 22 september zal de première plaatsvinden. Tickets zijn verkrijgbaar via www.greatgatsby.nl

Meer berichten