Logo groeiendbest.nl
Foto:

22 september in BC De Ronde:

Businesscenter opent deuren voor
ondernemers en kunstliefhebbers

"Het nuttige en het aangename verenigen" is een gezegde dat op 22 september concreet gemaakt wordt bij BC De Ronde. Tussen 15.00 en 18.00 uur is het businesscenter aan De Ronde 15 namelijk geopend voor bezichtiging van het pand en de kantoorruimtes. Maar bovenal vindt er de feestelijke opening plaats van een nieuwe expositie.

Tot medio januari worden er werken van Johan de Moel en Marieke Vloet geëxposeerd, twee kunstenaars uit de regio die zich enorm aan het ontwikkelen zijn. Van Marieke zijn schilderijen, illustraties, tekeningen en etsen te bekijken en van Johan tekeningen, fotografie en ruimtelijke werken. Op 22 september vertellen zij graag hoe de werken tot stand gekomen zijn. DJ Maus zal de opening op gepaste wijze muzikaal opluisteren.


Lokale kunstenaars…

De samenwerking met lokale kunstenaars komt tot stand via Kunstroute Best. In een aantal kantoorunits worden werken geëxposeerd van een aantal leden van deze creatieve organisatie. Thea de Bruin van Kunstroute Best: "Wat ooit begon als locatie voor deelname aan Cultureel Rondje Best, mondt nu uit in een interessante, structurele samenwerking. In BC De Ronde is er expositieruimte voor kunstenaars die bij onze organisatie zijn aangesloten. Maar ook voor kunstenaars buiten onze club is er gelegenheid om te exposeren. Uit of buiten Best, schilderijen of ruimtelijke werken; er zijn volop mogelijkheden. Op niet-commerciële basis, dat wel."

Interesse in de kantoorruimtes, de expositie of om ook eens te exposeren in BC De Ronde? Kom gerust een kijkje nemen op 22 september, 15.00-18.00 uur, De Ronde 15. Voor meer informatie: Yvonne van Beek-van Os (businesscenter) tel. 06-50614336, of Thea de Bruin (kunst) 06-23848484.


Meer berichten

Shopbox