Logo groeiendbest.nl
De Oud Tafel Best (Foto, Cor Delissen)
De Oud Tafel Best (Foto, Cor Delissen)

Gemeente Best krijgt nieuwe vereniging

Afgelopen vrijdag werd in Best de Oud Tafel Best opgericht. De Oud Tafel Best is een serviceclub die voortkomt uit de Ronde Tafel Best. Daarvan mogen leden vanaf hun 40ste levensjaar geen deel meer uitmaken.

Een van de initiatiefnemers, Niels Govers, vond dat er een vervolg moest komen op de Ronde Tafel Best. "Jarenlang zijn we met elkaar minimaal twee keer per maand bij elkaar gekomen om kennis, ervaringen en meningen over maatschappelijke zaken uit te wisselen. Ook organiseerden we ieder jaar een serviceproject waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat".

Het is zonde volgens Govers om dit niet voort te zetten. Het is een gemêleerd gezelschap qua interesses, leeftijd en werk. Het is als het ware een soort serviceclub die naast persoonlijke ontwikkeling ook een gezamenlijke bijdrage levert aan de gemeenschap in en rondom Best. Inmiddels zijn er al ruim 20 nieuwe leden die toegetreden zijn tot de Oud Tafel Best. Het nieuwe bestuur van de Oud Tafel zal bestaan uit Niels Govers, Guido Moonen, Mark Janssens, Jos Pieck en Bart van Hoek. Guido Moonen is gekozen als voorzitter.

Meer berichten