Logo groeiendbest.nl
Frank de Haas, Marieke van Overbeek en Patrick van de Sande (Foto, Cor Delissen)
Frank de Haas, Marieke van Overbeek en Patrick van de Sande (Foto, Cor Delissen) (Foto: )

De Haas advies: verzekeringen, hypotheken, financiële planning

"Onze klanten blijven we zoals altijd ontzorgen"

Binnen de financiële wereld is afgelopen jaren volop beweging geweest. Positief en negatief kwam de sector in het nieuws. De vele veranderingen zorgden er echter ook voor, dat de echte goede advieskantoren zich beter konden profileren.

Zo ook Frank de Haas aan de Oirschotseweg. "Na tien jaar is het tijd voor een vernieuwde huisstijl en uitbreiding van onze dienstverlening, onze bestaande klanten zijn natuurlijk al vertrouwd met onze persoonlijke aanpak", zegt Frank de Haas.
Vanaf 1 september is de nieuwe huisstijl en alles wat daarmee samenhangt, zichtbaar.

Voor een verdere uitbreiding van de dienstverlening is het kantoor een samenwerking aangegaan met Patrick van de Sande onder de naam Van de Sande & Partners.
Onder de naam de Haas advies biedt het kantoor een pakket aan hypotheken en verzekeringen aan en via De Eenvoud bieden het kantoor oplossingen aan voor met name complexe producten zoals hypotheken, pensioen en financiële planning. Marieke van Overbeek (Gecertificeerd Riskmanagement Consultant) en Frank de Haas (Master Financial planning) richten zich op particuliere en bedrijfsmatige relaties. Patrick van de Sande, Register Adviseur in Assurantiën, is voor het bedrijfsmatig deel de dienstverlening komen versterken en richt zich met name op MKB en groot zakelijke risico's. "Met deze unieke constructie hebben we alle vakgroepen die nodig zijn om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen in huis", zegt Frank de Haas. "Voor onze klanten blijft het vertrouwde en persoonlijke aanwezig, wat dat betreft verandert er eigenlijk niets. Wij kunnen nu een nog beter totaalpakket aanbieden. De dienstverlening tussen de verschillende disciplines loopt naadloos in elkaar over."
Patrick van de Sande werkte 20 jaar in loondienst bij grote organisaties. "Je staat dan letterlijk en figuurlijk te ver van de klant", motiveert Patrick van de Sande zijn stap om met Frank de Haas en Marieke van Overbeek samen te werken. "Het dagelijks omgaan en de tijd nemen voor klanten om naar maatwerkoplossingen te zoeken voor risicovraagstukken geeft weer nieuwe energie."


Levensboom

Inspelend op de nieuwe ontwikkelingen werden het logo en de huisstijl aangepast aan de eisen van deze tijd. "We hebben voor het logo gekozen voor de levensboom", duidt Frank de Haas. "Dat symboliseert dat we van begin tot het eind, van geboorte tot overlijden, zaken voor klanten kunnen regelen. Door de wijzigingen in het sociale stelsel, veroorzaakt door een terugtredende overheid, wordt financiële planning steeds belangrijker. Een goed onderbouwd advies waarop een besluit wordt genomen is dan van wezenlijk belang. Wij zorgen een juiste afstemming tussen levensverzekeringen, hypotheken, pensioenen, inkomensverzekeringen en letten daarbij op bijvoorbeeld de veranderende fiscale regelgeving."


Laagdrempelig

"De opzet was naast een nieuwe huisstijl het uitbreiden van onze dienstverlening", legt Frank de Haas uit. "Ook bedrijven en hun medewerkers hebben op de terreinen waar wij ons mee bezig houden ondersteuning nodig. Het voordeel van ons kantoor is dat we ons laagdrempelig opstellen, we zijn benaderbaar en de deur staat altijd open. Voor bedrijven geven we advies op het gebied van risico's en gaan ook we het gesprek aan over werknemersverzekeringen en pensioen."
Bij bedrijven gaat het erom eerst in kaart te brengen welke risico's ze lopen. "In overleg met de ondernemer gaan we na wat hij wil verzekeren of kiezen een andere oplossing om het financiële risico te beperken, verzekeren is niet altijd de beste oplossing", aldus Patrick van de Sande. "Als ondernemer wil je ondernemen en niet steeds met de risico's bezig zijn. Wij identificeren de risico's en helpen een keuze maken voor een oplossing. Onze ambitie is het om de best mogelijke adviezen te blijven geven en de klanten blijven kennen. Voor een vrijblijvend advies bel met ons 0499 372107 of kom binnen op de Oirschotseweg 62."


Meer berichten