Logo groeiendbest.nl
Foto:

Lezing 'Leef voluit' bij CultuurSpoor

Durf jij te doen waar je van droomt? KennisMaker Jasmin Vogeley geeft op 5 september een interactieve lezing over haar recent verschenen boek 'Leef Voluit'. Dit is een boek dat je aanzet om voluit voor je droomwensen te gaan. Geïnteresseerden zijn om 10.30 uur van harte welkom bij CultuurSpoor Best.

Voluit genieten? Verlang je naar een sprankelend leven, waarin je je vrij voelt om keuzes te maken die bij je passen? De regie pakken, in plaats van geleefd te worden in de waan van alledag. Jasmin gaat in op vragen over bestaansrecht en zichtbaarheid. Tijdens de lezing zal ze enkele korte oefeningen doen, om je direct te laten ervaren waarover ze praat.


Jasmin Vogeley

Jasmin is psycholoog met een eigen praktijk in Best. Zij is zowel wetenschappelijk als alternatief geschoold en biedt een holistische aanpak – inzichtgevend én ervaringsgericht. Al 20 jaar stimuleert zij mensen om grenzen te verleggen voor een rijker leven. Haar wens dat een groter publiek kan profiteren van haar kennis en ervaring was aanleiding om dit boek te schrijven.

Het eerste deel van het boek is gratis te downloaden op haar website: www.voluitzijn.nl.

Meer berichten