Logo groeiendbest.nl
Pastoor Brouwers is zeer verguld met de cheque, overhandigd door Gerard Govers (Foto, Cor Delissen)
Pastoor Brouwers is zeer verguld met de cheque, overhandigd door Gerard Govers (Foto, Cor Delissen) (Foto: )

Stichting Behoud Odulphus schenkt 15.000 euro aan de kerk

Afgelopen zondag was er na de viering een feestelijke bijeenkomst van de Stichting Behoud St. Odulphuskerk. Ruim 200 vrienden van deze stichting doneren jaarlijks minimaal 25 euro, vaak meer, en dat alles om het gebouw van de kerk in stand te houden.

Zo werd vorig jaar het Sint Josefklokje hersteld, dat was door de assen gegaan. Dit jaar is de sacristie onderhanden genomen, deze werd opgeknapt en de vloer werd als nieuw hersteld.


Voorzetramen

Vanwege het 35- jarig bestaan van de stichting heeft men dit jaar besloten tot een grote gift van maar liefst 15.000 euro, om aan de voorkant van de kerk voorzetramen te laten monteren. Deze gift werd door de aftredende voorzitter, Gerard Govers, aan pastoor Dré Brouwers overhandigd.


Bestuurswissel

Na 9 jaar treedt Gerard Govers af als voorzitter, hij zal worden opgevolgd door Kees Scheepens. Ook de penningmeester, Jan van der Looij, doet een stap terug. 20 jaar is hij penningmeester geweest. Zijn functie zal worden overgenomen door Toon Smetsers.

Bekende Bestenaren treden af en worden opgevolgd door bekende Bestenaren. Dat tekent de verbondenheid van hen aan de kerk.


Meer berichten