Logo groeiendbest.nl
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Foto: )

Ontdek het cursusaanbod van CultuurSpoor Best

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur! Daarom organiseert CultuurSpoor Best op zaterdag 1 september een open dag en cultuurmarkt. Kom van 10:00 tot 12:00 uur kennismaken met het cursusaanbod en met de docenten. Zelf meedoen kan tijdens een van de miniworkshops rondom de cursussen.

Van cello tot fotografie

Op 1 september zijn verschillende docenten aanwezig om vragen over hun cursus te beantwoorden. Ook kunnen bezoekers van jong tot oud zelf alvast diverse cursussen ervaren door de mini-workshops. Er zijn verschillende muziekdocenten aanwezig. Ook leerlingen laten horen wat zij in huis hebben.


Doe zelf mee

Zelf meedoen kan tijdens kleine workshops op gebied van muziek, dans, beweging en theater. Ook in het tekenlokaal is van alles te zien en te beleven. SeniorWeb beantwoordt vragen over de digitale cursussen die zij aanbieden. Ook met vragen over fotografie, astrologie, Spaanse lessen en diverse andere cursussen kun je op 1 september in de ochtend terecht.


Start cursusseizoen

Begin september start het nieuwe cursusseizoen van CultuurSpoor Best. Deelnemers kunnen zich dankzij het diverse aanbod ontwikkelen in hele verschillende richtingen als taal, muziek, digitaal, kunst en cultuur. De cursussen zijn toegankelijk voor kinderen en volwassenen. Inschrijven voor de cursussen is mogelijk via cultuurspoorbest.nl.

De open dag is vrij toegankelijk.

Meer berichten