Logo groeiendbest.nl
Foto:

Pythia Winia speelt 'Zorgeloos'

Na het succes van de aangrijpende en herkenbare voorstelling over dementie en wat het doet met je omgeving van drs. Pythia Winia speelt zij nu de voorstelling ''Zorgeloos''.

Pythia staat bekend als veelzijdig en inspirerend. Dit doet zich gelden in haar werk als theatermaker, schrijver, pedagoog, presentator en dagvoorzitter. 23 september speelt Pythia Winia het toneelstuk 'Zorgeloos' in de foyer van 't Tejaterke. Stichting Dorpsplein evenementen is hiervan de organisator en biedt u de kans om de kaarten in de voorverkoop te bestellen. Aangezien er maar een beperkt aantal toeschouwers kan plaatsnemen geeft Dorpsplein Evenementen u nu al de kans om kaarten te bestellen.


Zorgeloos

Zorgeloos gaat over mantelzorg en hoe knellend de mantelzorgbanden kunnen worden. Ervaringsdeskundige Tiny Sorgdrager komt ten tonele en met een lach en een traan werkt ze toe naar het antwoord op de vraag: wie zorgt er voor de mantelzorger?

De voorstelling komt recht uit het hart en eigen praktijk en is aangrijpend én met humor. Geen onverdund leed! Daarmee hebben deze voorstellingen de typische handtekening van Pythia. Met Zorgeloos krijgt u een theatervoorstelling over een prangend thema uit het dagelijks leven; mantelzorg.

Leidende vraag: Wie zorgt er voor de mantelzorger?
In Zorgeloos worden tal van knellende zaken rondom de mantelzorger pijnlijk duidelijk. Met humor en schurende pijn komt een herkenbaar en soms confronterend beeld van een mantelzorger over het voetlicht.

Zondag 23 september. De deuren gaan open om 14.00 uur en de voorstelling start om 14.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via het mailadres: dorpspleinevenementen@gmail.com De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. Rekeningnummer NL80RABO0177056401 (met vermelding aantal kaartjes). Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jan van de Ven. 06 51429501

Meer berichten