Logo groeiendbest.nl
Foto:

Zelf een knikkerbaan bouwen

Hornbach verzorgt zaterdag 11 augustus een bijzondere cursus voor kinderen. Speciaal voor de jongste klussers wordt dan een workshop gegeven hoe zelf een knikkerbaan te maken. Deze workshop voor jonge doe-het-zelvers vindt plaats bij de vestiging in Best.

"We gaan aan de slag met hout, verf en decoratiematerialen", vertelt vestigingsmanager Jos van der Gun. "De kids bouwen hun eigen baan met behulp van voorgezaagde panelen. Daarna kunnen ze de knikkerbaan personaliseren. Verf hem in je favoriete kleur of schilder er bijvoorbeeld je eigen naam op. En terwijl de kinderen de handen uit de mouwen steken, kunnen hun ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken."

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. De kinderwerkplaats in Best is zaterdag 11 augustus geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd.

Deelname aan deze bijzondere, zomerse workshop voor jonge doe-het-zelvers is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten