Logo groeiendbest.nl

Feestelijke bijeenkomst expositie CultuurSpoor Best

Rectificatie: in het vorige persbericht over dit onderwerp stond dat de opening van de expositie op 3 augustus is. Deze avond komt helaas te vervallen. De nieuwe datum van de bijeenkomst is vrijdag 24 augustus, vanaf 20.00 uur. De expositie zelf loopt van 3 augustus tot 31 augustus.

Op vrijdag 24 augustus vanaf 20.00 uur hebben geïnteresseerden de mogelijkheid kennis te maken met Gabriële van Emmerik. De kunstenares zal tijdens deze bijeenkomst vertellen over haar werk. Zij exposeert de hele maand augustus haar werken bij CultuurSpoor Best. Voor een drankje wordt gezorgd.

Gabriële van Emmerik is een creatieve duizendpoot die met verschillende technieken werkt. Bij olieverf op doek laat haar stijl zich omschrijven als 'magisch realisme'. Een kunstrichting waarin wordt geprobeerd de werkelijkheid te verbinden met een andere of hogere werkelijkheid. Hierdoor ontstaan hallucinerende beelden of droomeffecten. Bij het aquarelleren schildert ze stillevens, landschappen, industriële situaties of personen zoals ze deze waarneemt. Haar werken zijn vaak kleurrijk en groot van formaat. Inspiratie haalt ze uit haar jeugd op een boerderij en de dieren daar.

De expositie zelf is te zien van 3 augustus tot 31 augustus. Meer informatie over Gabriële van Emmerik en haar werk is te vinden op www.ateliergabriele.nl.

Meer berichten