Logo groeiendbest.nl

Repair Cafe Best bestaat 2 jaar

Repair Cafe Best viert deze zomer haar 2 jarig bestaan. In die 2 jaar zijn er meer dan 500 bezoekers geteld en evenveel apparaten gerepareerd. Dat loont, want circa 75% van de aangeboden apparaten zijn gered van de afvalberg.

Tijdens de start van het Repair Cafe beschikten de reparateurs slechts over een gesponsorde gereedschapskoffer en namen zelfs eigen gereedschap en onderdelen mee. Intussen zijn we veel professioneler geworden; onze ervaren reparateurs Erik, Marc, Mark, Hans, Henk, en Wim beschikken nu over voldoende gereedschap, instrumenten en onderdelen om uw defecte apparaat snel, veilig en vakkundig te repareren.

Het Repair Cafe is voor iedereen gratis, alleen de nodige duurdere onderdelen dient u zelf aan te schaffen. Het leuke van het Repair Cafe is verder dat de gasten kunnen meekijken en zo mogelijk meehelpen bij de reparatie, natuurlijk onder het genot van een gratis kopje koffie met koekje. Gezelligheid staat voorop: de reparateurs en gastvrouw Christien maken graag een praatje met u.

In het derde jaar van ons bestaan gaan we gewoon verder zoals u gewend bent en repareren al uw huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers, koffiezetters, strijkbouten, boormachines, lampen etc. Op de eerste en derde vrijdag van de maand is onze naaister Gerrie aanwezig voor kledingreparatie.

Kortom, heeft u iets te repareren, kom langs bij het Repair Cafe aan de Leemkuilen, het is iedere vrijdag geopend van 13:00-15:00.

Meer berichten