Logo groeiendbest.nl

Aanmelden reünie Heerbeeck en Kempenhorst

2018 is een jubileumjaar voor de scholen van Voortgezet Best-Oirschot: het Heerbeeck College viert het 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College viert het 50-jarig bestaan van de naam Kempenhorst en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet.

Voor leerlingen en personeel worden feestelijke activiteiten georganiseerd, maar een jubileum is natuurlijk niet compleet zonder oud-leerlingen en oud-medewerkers. Voor hen wordt op beide scholen dan ook een reünie georganiseerd. Op het Heerbeeck College in Best is die reünie op zaterdag 27 oktober 2018, op het Kempenhorst College in Oirschot op zaterdag 3 november 2018. Omdat het huidige Kempenhorst College nogal wat voorlopers en fusies heeft gekend, wordt benadrukt dat deze reünie ook bedoeld is voor iedereen die tussen 1968 en nu als leerling of medewerker verbonden is geweest aan de mavo's (St. Elisabeth-mavo en mavoschool St. Pieter, voorheen (m)ulo), lhno (voorheen huishoudschool), lts (voorheen ambachtsschool), landbouwschool, las (lagere agrarische school), 'de Halm', pedagogische academie (voorheen kweekschool), havo-top, 'de Kempenhorst'.
Ben je oud-leerling of oud-medewerker van een van de scholen? Neem dan snel een kijkje op de websites (www.heerbeeck.nl/jubileum en www.kempenhorst.nl/jubileum) en meld je aan voor de reünie.

Meer berichten