Logo groeiendbest.nl

Buurtwerkgroep Kadans zoekt Handige Harries en Harriettes

Jeuken jouw handen bij het zien van deze foto?

De buitenboel van buurthuis Kadans in het Wilhelminadorp krijgt een opfrisbeurt. De bokkentuin wordt opgeknapt en krijgt nieuwe bewoners. Verder zal de tuin een mooie groene omgeving gaan worden. De eerste vrijwilligers hebben zich gemeld, maar wat extra handen kan de buurtwerkgroep nog wel gebruiken. Wie helpt mee de bokkentuin en omgeving gebruiksklaar te maken?

Handige Harrie en/of Harriette

De klusploeg, bestaande uit een aantal handige Harries en Harriettes uit Wilhelminadorp, Batadorp en de Kantonnier, steekt gezamenlijk de handen uit de mouwen. Het eerste project: de bokkentuin tussen Kadans en de basisschool. Vind jij het leuk om wat te klussen en mee te helpen bij de renovatie van de bokkentuin bij Buurthuis Kadans, dan kan je de onderhoudsploeg een helpende hand bieden of er deel van gaan uitmaken. Heb je interesse in de verzorging van de dieren, dan kan dat ook aan de orde komen.


Groene vingers

Niet alleen de bokkentuin, maar ook de tuin en directe omgeving van Kadans mag door wat groene handen aangepakt worden. De buurtwerkgroep denkt hierbij aan een pluktuin, moestuin, insectenhotels en een mooi terras waar men kan genieten van een kop koffie. Heb je zin en tijd om het groenteam te helpen, zowel bij het maken van de plannen als later bij het onderhouden van de tuin, meld je dan aan.


Contact

Vind jij het leuk in teamverband wat te betekenen voor jouw wijk Wilhelminadorp, Batadorp of de Kantonnier, dan komen wij graag met jou in contact. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Peter de Leeuw van WBO, p.de.leeuw@wbo.nl, 0499-770110.

Meer berichten

Shopbox