Logo groeiendbest.nl

Kunst en Ondernemersborrel ontmoeten elkaar in Iconisch gebouw

In de centrale expositiehal van het imposante Innovation Powehouse op Strijp-T in Eindhoven vindt van 22 juni t/m 1 juli het ArtEvent IDArtBuzz plaats. De voormalige kolencentrale van Philips op Strijp-T is onlangs gerenoveerd tot een bedrijfsverzamelgebouw voor de innovatieve maak-industrie. En daarom een unieke locatie voor een uitdagende KunstExpositie. Organisator KunstID heeft ervaring met het inrichten van kunstexposities op bijzondere locaties zoals bijvoorbeeld het Pompgebouw op Strijp-T en onlangs nog in het Veengebouw op Strijp-S.

`De IDArtBuzz is een ArtEvent dat altijd plaats vindt op een bijzondere locatie. Geen saaie kunstexpositie met witte beurswandjes, maar een expositie waarbij de bezoeker verrast moet worden door de omgeving, kunstobjecten en museale expositie opzet. Wij willen de bezoeker op ontdekking laten gaan, en de kunst echt beleven'. De vijf exposerende kunstenaars zijn blij met deze bijzonder plek. Christa Dohmen: 'Mijn werk komt hier echt tot zijn recht, het gebouw heeft veel natuurlijk licht en toch nog het ruwe en rauwe van een oude fabriek. De omgeving past perfect bij mijn schilderijen".


Ondernemersborrel

Het is dan ook niet vreemd dat de Bestse netwerkclub: Het Ondernemerscafé een klein uitstapje maakt naar Eindhoven voor een Ondernemersborrel. Speciaal voor de ondernemende Bestenaren is er op vrijdag 29 juni een netwerkavond georganiseerd in de expositieruimte. Te midden van de kunst kunnen ondernemers elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Ook zullen deze avond enkele kunstenaars aanwezig zijn om hun werk toe te lichten. De organisatie vraagt om vooraf aan te melden door een email te sturen naar: ondernemerscafe@ziggo.nl


Kunstexpositie bezoeken

De IDArtBuzz: Zoom IN | Zoom OUT Innovation of the Basics, is nog te bezoeken tot zondag 1 juli. Openingstijden zijn: woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag tussen 12.00 en 20.00 uur. Voor meer informatie over de kunstenaars, locatie en openingstijden kunt u de website www.IDArtBuzz.nl bezoeken.

Meer berichten

Shopbox