Logo groeiendbest.nl

Zonnebloem-verkoop voor de Zonnebloem

Zonnebloem-verkoop voor De Zonnebloem

Deze week van maandag 18 tot en met zaterdag 23 juni worden door Plus Kenter en Plus Ton Henst zonnebloemen verkocht, de opbrengst hiervan is voor de plaatselijke Zonnebloemafdeling.

De Zonnebloem in Best bestaat dit jaar alweer 35 jaar. Onze afdeling bestaat nu uit 60 vrijwilligers en 80 gasten. Deze gasten zijn mensen die door hun beperking niet veel meer de deur uitgaan en daardoor dreigen te vereenzamen. Onze vrijwilligers gaan op een regelmatige basis bij de gasten op bezoek om even een uurtje of wat gezelligheid te brengen en daarmee een stukje van de buitenwereld naar binnen te brengen. In de laatste 35 jaar hebben we dan ook al meer dan 50.000 bezoekjes afgelegd.

Gemiddeld eens in de twee maanden organiseren we een gezellige middag of uitje voor onze gasten, waar ook veel vrijwilligers bij zijn. Voor deze middagen vragen wij een kleine bijdrage, maar er moet ook telkens wel weer geld bij. Daarom zijn wij heel blij met het initiatief van de beide Plus supermarkten in ons dorp, die er zo voor zorgen dat wij met ons vrijwilligerswerk door kunnen.

Als je de komende dagen bij de Plus onze kraam met zonnebloemen ziet, dan hopen we dat je er een mooie zonnebloem koopt en ons hiermee steunt. Wil je gast of vrijwilliger worden, dan kun je daar ook je naam en telefoonnummer doorgeven bij een van onze aanwezige vrijwilligers, herkenbaar aan hun blauwe bodywarmer. Er word dan z.s.m. contact met je opgenomen.

Namens al onze gasten en vrijwilligers zeg ik alvast DANK JE WEL !

Maria Maassen, Voorzitter Zonnebloem afd. Best.


Meer berichten

Shopbox