Logo groeiendbest.nl
Zonnetje, terrasje, drankje, muziekje... (Foto, Cor Delissen)
Zonnetje, terrasje, drankje, muziekje... (Foto, Cor Delissen) (Foto: Cor Delissen)

Best Lekker 2018 dit weekend

"Best Lekker moet een echt
dorpsfeest worden"

Vijf jaar was Best Lekker een doorslaand succes. Daarna was het even over, maar de roep om het evenement was groot, bleek uit een enquête die door studenten werd gehouden. Vorig jaar werd het festijn, in een andere vorm, nieuw leven ingeblazen. Dit jaar staat Best Lekker weer prominent op de kaart. Van 21 tot en met 24 juni is het Dorpsplein de plek waar muziek en food de Bestenaar en iedere andere liefhebber van gezelligheid zich kan vermaken.

De organisatie is in handen van Koen Hoeben, Brian Vriens en Danny Canters. "Best Lekker 2018 concentreert zich op het Dorpsplein", zegt Koen Hoeben. "De gemeente wil voorkomen dat de Koetshuistuin te veel wordt belast. Het liep uit de hand. We willen daarom het park terugbrengen naar het plein. Het moet een echt dorpsfeest worden voor jong en oud, iedereen moet er zich kunnen vermaken met een grote variëteit aan eetgelegenheden, de BBQ Foodmarket, en lekkere drankjes."
"Op de BBQ Foodmarket staan bijvoorbeeld de steakbar waar een complete gegrilde entrecote wordt klaargemaakt, de burgerbar brengt een classic angusburger, de satébar heeft Indische saté, we hebben een gambabar en worstenbar, de poké bowl heeft een Hawaiiaanse salade en het frietkot heeft verse met de hand gesneden friet. Bij de ijscokar kan een bolletje ambachtelijk bereid schepijs worden besteld", somt Brian Vriens op.


Strippenkaart

Voor Best Lekker kan een BBQ Foodmarket strippenkaart ter waarde van 45 euro worden gekocht. In de voorverkoop kosten de kaarten 35 euro. Kijk op de website voor de verkoopadressen. De strippenkaarten zijn alle dagen geldig.
Wil je de BBQ kaart voordeliger kopen, dan kun je sparen bij de beide PLUS supermarkten. Bij een volle spaarkaart kan een BBQ Foodmarket strippenkaart voor maar 25 euro worden gekocht. Een flinke besparing.
Op Best Lekker wordt op zondag ook de finale van de beste BBQ'er van Best wedstrijd gehouden. De hoofdprijs bedraagt 500 euro.


Podiumprogramma

Best Lekker 2018 betekent tevens volop muziek. Op donderdag 21 juni zorgen dj Angelo en zanger Roel Thomas voor de muzikale inbreng. Een dag later zijn dat dj Tulipano en SLAMM Coverband.
Zaterdag staan op het podium dj Patjoo, Fabulous qo's dj Team en dj Jean.
Zondag is de muzikale invulling in handen van dj Tim Johnson, feest dj Drace en Super Sundays. Ook is er op zondag volop amusement voor kinderen. Zo is er een clown, een springkussen en staat er een draaimolen op het Dorpsplein.

Op donderdag en vrijdag is Best Lekker open vanaf 16.00 uur. Zaterdag de hele dag en zondag vanaf 14.00 uur.


Meer berichten

Shopbox