Logo groeiendbest.nl
De beide initiatiefnemers
De beide initiatiefnemers

'SAMEN BUITENGEWOON'

Op zondag 24 juni organiseren componiste, pianiste en musicologe Olga van der Pennen en architect René Westerlaken voor de derde keer "Het Buitengebied Concert " op Campus WesterWind, tevens Open Podium, waar jong en ervaren muziektalent zich aan het publiek kan presenteren en - wat niet onbelangrijk is - gewoon lekker muziek maken in de natuur.

Olga vertelt: "Het podium met een piano staat uiteraard buiten, midden op Campus WesterWind". Mocht iemand zijn muzikale talent willen laten zien en een muzikale (piano)begeleiding nodig hebben, kan gerust contact met mij opnemen en dan zorg ik voor de nodige begeleiding."                                                                                                                

Het Buitengebied concert werd voor het eerst georganiseerd op 12 juni 2016 door Coby Westerlaken en Olga van der Pennen. Vanwege de vele positieve reacties werd besloten van het ' SAMEN BUITENGEWOON' concert een vaste traditie te maken. Op het programma staat licht klassieke muziek voor de verschillende instrumenten, o.a. cello en piano.

Het concert begint om 11.00 uur en duurt tot ca.12.30 uur. Het adres is Lage Vleutweg 7. Vanaf 10.30uur staat de koffie/thee klaar.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom !

Meer berichten

Shopbox