Logo groeiendbest.nl
Burgemeester Ubachs wordt omringd door de prijswinnaars
Burgemeester Ubachs wordt omringd door de prijswinnaars

Kofferbakmarkt Leeuwerik

Op zondag 10 juni a.s. wordt in het Centrum van Best weer de jaarlijkse Kofferbakmarkt gehouden door Buurtvereniging De Leeuwerik. Dit jaar wordt het een extra feestelijk markt omdat de Buurtvereniging 35 jaar bestaat en zal er een springkussen zijn voor de jeugd en een traktatie voor alle bezoekers en deelnemers.

Alle kinderen die met een betalende bezoeker meekomen krijgen ook nog een lekkere koude verrassing, zolang de voorraad strekt. De deelnemers krijgen bovendien op deze feestelijke markt een extra grote plaats om hun spulletjes uit te stallen. Gezien het grote aantal inschrijvingen zal het zeker erg druk worden, al zijn er nog wel enkele plaatsen vrij. De Kofferbakmarkt is een belangrijke bron van inkomsten voor de Buurtvereniging die zonder subsidies het hele jaar door activiteiten voor de jeugd probeert te organiseren. Kofferbakmarkten worden steeds populairder doordat mensen voor weinig geld een plaatsje kunnen krijgen om hun overbodige spulletjes op een gemakkelijke manier te verkopen. Gezien het succes in de afgelopen jaren wordt er ook dit jaar een grote opkomst verwacht. Het grote grasveld zal wederom vol staan met auto's die daaruit hun spulletjes op de grond uitstallen om te verkopen. De markt wordt gehouden op het grote Evenemententerrein aan de Spinnerstraat in het Centrum van Best. Deelnemers kunnen vanaf € 10,00 een ruime plaats huren. Op de markt staat een tent voor een hapje en een drankje, een gezellig terras en vrolijke muziek. Tevens zijn daar openbare toiletten. De opbrengst gaat volledig naar jeugdactiviteiten van de Buurtvereniging.

Er zijn voor deze markt nog plaatsen vrij dus wilt u nog meedoen kunt U mailen naar leeuwerik2017@hotmail.nl of bel even naar 0627617894.

De toegang is slechts € 1,- dus daar hoeft u het niet voor te laten en kinderen hebben tot 12 jaar gratis toegang mits onder begeleiding van een betalende ouder.

De markt begint om 9.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Meer berichten