Logo groeiendbest.nl
Burgemeester Ubachs wordt omringd door de prijswinnaars
Burgemeester Ubachs wordt omringd door de prijswinnaars

Prijsuitreiking 10 jaar Bestwijzer

Zondag 27 mei stond in het teken van het 10-jarig bestaan van Bestwijzer. Een groot aantal bezoekers van de open dag deed mee aan het oplossen van een rebus. Met veel enthousiasme en soms flink nadenken werden de 27 woorden bij elkaar gepuzzeld. Donderdag 31 mei vond de prijsuitreiking plaa

De oplossing was: "Bestwijzer bestaat 10 jaar en dat vieren wij graag met U. Volg uw pad binnen Bestwijzer en vind uw weg naar Wonen, Zorg, Welzijn en de Prijzen." Deze woorden waren te vinden bij de stands van de ruim 25 organisaties die in Bestwijzer vertegenwoordigd zijn.


Winnaars

Burgemeester Hans Ubachs heeft uit de juiste inzendingen 6 winnaars getrokken en de prijzen uitgereikt.

Floor van den Elshout van 13 jaar won de hoofdprijs! Een compleet verzorgde avond 'genieten geblazen' voor 4 personen bij Ambacht Eten en Drinken.

De overige prijswinnaars: familie van de Hurk, mevrouw Fonken, mevrouw Westerterp, mevrouw van Vroenhoven en Mevrouw van Uden (ontbreekt op foto).


Dank aan sponsoren

De prijzen werden beschikbaar gesteld door: Ambacht Eten en Drinken, Bevrijdende vleugels, Biobest, Roma, Klompenmuseum, Zeepgieterij Zeeptopper, Pannenkoekenhuis de Klomp, Best Zoo, Campus Westerwind, EEHT, Plus Ton Henst.

Meer berichten

Shopbox